Welkom, ik ben Alida!

Ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn man en dochter in Aalten. Ik ben geboren in Apeldoorn en ben 12 jaar geleden verhuisd naar het prachtige Achterhoek. Wat me tot vandaag de dag nog steeds ontzettend goed bevalt. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, lezen en lekker eten met vrienden en familie. Daarnaast heb ik verschillende hobby’s, zoals dansen, vissen, mountainbiken, fitnessen.. oftewel lekker bezig zijn. Tevens werk ik als sales manager.

Waarom ben ik Back2purebasic begonnen?

In februari 2020 ben ik naar Kuusamo, Finland gevlogen. En heb ik het bedrijf OERlifestyle Academy  bezocht. Ik heb daar een programma gevolgd wat bestond uit yoga, ademhalingsoefeningen, sauna en koude training. De combinatie van ontspannen door middel van ademhalen, de sauna en het flink afkoelen door te dompelen in het ijswak, beviel mij (verrassend) goed. Eenmaal thuis begon de wens om dit ook andere mee te laten maken. Jezelf even tot rust te laten komen, geen telefoon of andere afleidingen. Bewust ademhalen, ontspannen in de sauna en jezelf uitdagen om in het ijsbad te gaan. 

Polish_20210308_094830958
Polish_20210308_094853695 (1)
Waarom de combinatie met Bootcamp?

Ik vind het zelf heerlijk om buiten te sporten of het nu fietsen, wandelen of hardlopen is. Het leek me daarom erg leuk om zelf buiten trainingen te gaan geven aan groepen. Je kunt volledig op je eigen tempo trainen en sporten is gezelliger samen dan alleen. Ik heb eind 2020 me opleiding voor Bootcamp trainer 2.0 behaald en vind het een mooie toevoeging aan het bedrijf. Daarbij organiseer ik naast de wekelijkse lessen ook ICE Bootcamp lessen. Waarbij ik de bootcamp trainingen combineer met een koude training. Na de training volgt een ademhalingstraining en een dip in natuurwater.